Prášky na hubnutí Chilliburner Good Nature

O tom, že mají chilli papričky pozitivní efekt při hubnutí jste určitě již slyšeli. Pojďme se podívat na tablety na hubnutí Chilliburner, přírodní přípravek z pálivých papriček určený k podpoře hubnutí a spalování tuků. Může být naším pomocníkem i pří zažívacích potížích, protože pomáhá udržovat trávení a střevní systém v celkové rovnováze.

Výhody

  • 100% přírodní produkt.
  • Podporuje hubnutí, i když nedržíte dietu.
  • Snižuje pocit hladu a chuť na sladké.
  • Podporuje trávení a pravidelné vyprazdňování.
  • Pomáhá udržovat správnou střevní mikroflóru.
  • Vhodné pro vegetariány.

Nevýhody

  • Během počátečních dní užívání se mohou objevit změny jako je častější vyprazdňování, pálení žáhy, bolesti hlavy, zhoršení stavu pokožky a jiné projevy.

Složení a dávkování

1 tableta Chilliburner obsahuje: 138,5 mg Frutafit TM (inulin 90%, fruktóza, glukóza, sacharóza), 50 mg Capsimax TM (paprika roční, Capsicum annum L., extrakt), 10 mg Zelený čaj (Camellia sinensis, extrakt zeleného čaj bohatý na EGCG)

Užívá se 1 tableta denně, na lačný žaludek, nejlépe 30 minut před snídaní. Přípravek je možné užívat i dlouhodobě, 3 měsíce v kuse, po té je doporučováno udělat měsíční pauzu.

Upozornění

Doplněk stravy nevhodný pro děti. Užíváte-li jiné léky (i antikoncepce), doporučuje se mezi užitím léku a Chilliburneru 30minutový odstup.

Chilliburner se nedoporučuje užívat:

  • během těhotenství a kojení
  • po čerstvých operacích trávicího traktu a při žaludečním a dvanácterníkovém vředu
  • při hemeroidech
  • při léčbě zaměřené na ředění krve
  • během probíhající chemoterapie
  • při tuberkulóze

O výrobci

good-nature

Společnost Good Nature s.r.o. vznikla v roce 2002 na Slovensku a zabývá se distribucí čistě přírodních doplňků stravy, přičemž klade důraz na kvalitu nabízeného zboží. Chilliburner pro Good Nature vyrábí česká firma FAVEA s.r.o., která na trhu působí od roku 1994 a specializuje se na výrobu doplňků stravy, kosmetiky a potravinářských substancí.

Hodnocení

Chilliburner je přírodní produkt, tudíž mu nemůžeme téměř nic vytknout. Podstatné je, zda opravdu funguje. Přiznám se, že jsem v tomto ohledu celkem skeptická, už z důvodu velkých reklam na internetu a názorů zákazníků, které se poměrně liší. Bezpochyby bude přínosný při zažívacích potížích, dokáže pomoci se zrychlením metabolismu a spalováním, ale opravdu nám přinese vše, co výrobce slibuje? Opravdu zhubneme, když budeme (s prominutím) sedět doma na zadku? To už si asi musí vyzkoušet každý sám.

Nepřehlédněte:  Neoveris: Skutečně jde o prevenci křečových žil, nebo je to podvod?

Kde výrobek koupit?

Názory zákazníků

Na tyto produkty jsem byla skeptická, ale po týdenním užívání přípravku Chilliburner musím opravdu potvrdit to, že mám menší chuť na sladké a co mě překvapilo nejvíc, mám pravidelnou stolici! To jsem dřív znala jen za pomoci projímadla! Jsem zatím na začátku a už teď vím, že to nebyly vyhozené peníze. (anonym, prozdravi.cz)

My sme to brali 3 kolegyne, kazda iny vek, ina figura, ine navyky, a ani na jednu to nemalo ziaden, ale vobec ziaden vplyv. Skoda penazi. (Sisula35, zdravie.sk)

Vaše tabletky Chilliburner užívám 2 měsíce a jsem s nimi velmi spokojená. Zhubla jsem 4 kg, užívám je hlavně kvůli tomu, že jsem měla problémy se žaludkem a s trávením. Od té doby co užívám tabletky Chilliburner, moje žaludeční a trávicí problémy zmizely. (Emília S., celostnimedicina.cz)

Chcete konečně zhubnout?

✔️ Ověřené keto diety pro rok 2024    ✔️ Srovnání účinnosti, ceny a výběru jídel    ✔️ Zkušenosti a recenze zákazníků

Srovnání keto diet

Odbornou kontrolu článku provedla MUDr. Zdeňka Fantová.

1 komentář u „Prášky na hubnutí Chilliburner Good Nature“

  1. Dobrý den, chilliburner jsem brala každý den. Mám dobrané celé balení a ani kilo dole. Na sladké mám chuť stále. Žádná změna.

    Odpovědět

Napsat komentář